Vacature

Het Nederlands Verbond voor Progressief Jodendom (NVPJ) is op zoek naar een toegewijde en deskundige 

Functionaris Gegevensbescherming (FG). 

Als FG speel je een cruciale rol in het waarborgen van de privacy en de bescherming van vertrouwelijke gegevens binnen onze Liberaal/Progressief-Joodse Gemeenten en gelieerde organisaties.

Je zult een sleutelrol spelen in het adviseren over alle aspecten van gegevensbescherming, zowel op verzoek als proactief. Je expertise zal van onschatbare waarde zijn bij het navigeren door het complexe landschap van gegevensbeveiliging.

In het geval van een onverhoopt datalek, ben je verantwoordelijk voor het melden hiervan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je zult ook de mogelijkheid hebben om de vergaderingen van het Hoofdbestuur bij te wonen, hetzij fysiek, hetzij via elektronische communicatie, waardoor je direct betrokken bent bij de besluitvorming.

We geven de voorkeur aan kandidaten die CIPP/E gecertificeerd zijn.

Als je gepassioneerd bent over gegevensbescherming en een positieve impact wilt maken binnen onze gemeenschap, nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur je reactie vóór 25 maart a.s. naar de secretaris van het NVPJ via e-mail: secretariaat@verbond.eu. We kijken uit naar je sollicitatie!

Voor informatie: privacy@verbond.eu