Lintjesregen

Koordirigente Marcela Obermeister-Shasha heeft uit handen van de burgemeester van Den Haag, de heer J. van Zanen, een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Marcela is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Marcela Obermeister ontving deze onderscheiding voor haar grote vakmanschap, de promotie van o.a. Joodse- en Latijns-Amerikaanse muziek en haar buitengewone betrokkenheid bij alle leden van haar koren, die zij mede daardoor tot hoge prestaties weet te brengen.
Max de Jong, is uit naam van Zijne Koninklijke Hoogheid benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Max ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Tjapko Poppens van Amstelveen.

Max de Jong ondersteunt bij Slachtofferhulp Nederland slachtoffers en nabestaanden van verkeersongelukken in de regio Amsterdam. Ruim 18 jaar actief bij de afdeling Algemene Dienstverlening Amsterdam-Amstelland. Ook 6 jaar actief bij de Juridische Dienstverlening van Slachtofferhulp Nederland. Als lid van de Liberaal Joodse Gemeente Amsterdam betrokken bij de bouw van een nieuwe synagoge en de ontwikkeling van begraafplaatsen in Amstelveen en Hoofddorp

Wij wensen Marcela en Max van harte mazal tov met hun Koninklijke onderscheidingen.